Kapitel 12

tidigare

Mamma nickade och gick sedan iväg.

Jag och Bev fortsatte att prata om allt möjligt tillslut gick vi ner i köket och hämtade lite skålar till godiset och glas så att vi kunde dricka läsken och gick sedan upp och satte på en film, när filmen var slut gick vi och la oss och somnade nästan direkt båda två.

 

Nästa dag kom mamma in och väckte oss klockan nio som jag hade sagt att hon skulle göra. Så vi gick upp och klädde på oss, jag tog en snabb dusch, sen gick vi ner och åt frukost sen var vi tvunga att åka. När vi hade kommit till studion satt Ben och fixade med någon låt, jag gillade musiken till den och undrade om någon av oss skulle sjunga den.

Vi hälsade på Ben och han pausade musiken och vi började prata om turnén.

 

hey Ben”

oh hey girls”

So what are we going to do?”

I thought we could talk about the tour first do you have something to take notes on?”

yes I have” svarade jag

me to”

great then we start”

 

Ben började prata om när vi skulle åka, när turnén började och jag och Bev satt och antecknade nästan allt han sa.

Efter en kvart hade vi fått reda på att vi skulle åka den 26 Mars alltså om en månad och att första stoppet var Argentina.

När vi hade fått reda på allt började Ben pilla på mixer bordet och han började spela den första låten, låten hette Believe in me, jag gillade verkligen låten. När låten var slut sa Ben att låten var till Bev. Sen började han spela en ny låt som hette Louder, när den var slut sa Ben att det var min låt, sedan sa han:

I thought we could do an album before the tour and that we release them before the tour starts so that people can buy them and then you can sign them on the tour. What do you think about that?”

I think it sounds very good” sa Bev

yeah me to”
“great then you are getting the music for the songs that is going to be on each of your's album and you are having a few days to rehears them and then we start to record them.”

yeah that sounds really good”

yeah then this one is your's and this one is your's” sa Ben medan han delade ut en mp3 spelare med våra låtar på och även texterna till låtarna, på texterna stod det vad låten hette och vilket spår låten fanns på, där fanns också dubbla spår, en med en lite halvtaskig sång och en instrumental.

När vi var klara i studion åkte vi hem till mig igen, båda ville träna på sina låtar så vi satte oss på mitt rum och började lyssna på låtarna, jag älskade alla.

 

Nialls perspektiv

 

Jag undrar om jag kan ringa Ella nu... hon hade skickat i morse att hon var på väg till studion men hon hade inte skickat något om att hon var hemma igen... jag kanske kan försöka hon kan ju inget annat än att inte svara.

 

Niall ringde Ella och hon svarade efter fyra signaler.

Hey Niall”

Hey Ella how is it?”

it's really great me and Bev is sitting and listening on our new songs for our album. How are you?”

it's fine feeling a little bit lonely because all the guys are out and doing stuff”

oh okay”

do you want to do something today?”

yeah why not. Can I call you when Bev has left?”

yes of course”

great”

 

Båda la på och Niall tänkte att han skulle fortsätta planera deras dejt som dem skulle ha i morgon.

Han hoppades att hon inte hade glömt bort den eller att hon ångrade att hon hade sagt nä, att hon inte gillade honom.

Han slutade tänka på allt det dåliga och började planera. Han ville att den skulle bli så bra så möjligt.

 

Ellas perspektiv

 

Jag hör att min mobil ringer och jag går iväg och svarar när jag ser att det är Niall

När jag kommer tillbaka så undrar Bev vem det var som ringde.

 

who was it?”

it was Niall”

oh are you to going to do something?”

yeah i'm going to call him when you have left”

that's great”

yes it is”

so what are you going to wear tomorrow?”

for what?”

you date with Niall...”

oh yeah right I have no idea I have forgotten... it has been so many things lately”

yeah so we maybe are going to take a look in you closet?”

yeah that might be a good idea” sa jag lite halv skrattande

 

Så vi gick till min garderob för att kolla men vi hittade ingenting som vi tyckte att jag kunde ha på mig på min dejt med Niall så vi bestämde att vi skulle åka in till stan och köpa något.

När vi hade kommit in till stan gick vi i en massa affärer så tillslut så fick vi ta en paus så vi gick till starbuck och tog en fika innan vi fortsatte igen, tillslut hittar vi en klänning som passade skorna och som båda tycker skulle passa till en dejt med Niall så vi åkte hem och jag hängde in klänningen och satte in skorna i garderoben sen ringde jag Niall och vi skulle mötas på starbucks om 10 minuter.

 

 


Hej alla kära läsare och antagligen directioners :) 
Vet att det är ett tag sen jag la upp ett kapitel men har haft RÄTT så mycket i mitt huvud de senaste månaderna som har gjort att jag lite har glömt bort att lägga upp något här... men har ett par kapitel på lager nu så det kankse kommer lite fler nu denna veckan i alla fall :) eftersom att jag har lov :) men vi får se hur det blir med det :) lovar ingenting :)